Citromsárga pompomos Eco-bőr borítéktáska


5490-, Ft

A táska a következő alapanyagokból készült:

– Citromsárga és narancssárga Eco-bőr (textilbőr)

– Színes pompomos díszítés

– Ezüst színű mágneses zár

Szélessége: 27 cm

Magassága: 13,5 cm

A táska kívül belül Eco-bőrből készült.

A táska tisztítása:

Ezeknek a táskák tisztítása a legegyszerűbb. Bőven elég egy puha mikroszálas kendő vagy szivacs, melyet langyos, minimálisan szappanos vízbe mártunk, kicsavarunk, és óvatosan nem dörzsölve, körkörös mozdulatokkal áttöröljük vele kedvenc háti- , váll- , divattáskánkat. Figyelem! Súrolószereket szigorúan tilos alkalmazni, károsítja az anyagot és megrövidíti a táska élettartamát.

Cikkszám: TA010 Súly: 0 g
Darabszám:
Információk
  • Szállítás: 3-5 munkanapon belül

  • Készlet: Raktáron

Megosztás
Egyedi kézműves Magyar ékszerek webáruháza


A táska a következő alapanyagokból készült: – Fekete színű marhabőr – Ezüst színű marhabőr – Fekete színű láncos táskapánt (levehető) – Ezüst színű mágneses zár – Ezüst színű kiegészítők – Fekete színű élfestés Szélessége: 11 cm Magassága: 19,5 cm A táska marhabőrből készült. Belseje egyterű. Kívül egy nyitott zseb található rajta (9x13,5 cm). Mágneses zárral zárható. A táska fix 120 cm hosszú láncos vállpánttal rendelkezik, ami levehető. Fém kellékei ezüst színűek. A táska tisztítása: A valódi bőrből készült táskák ápolására a legalkalmasabb az erre a célra kapható bőrápoló tej. Ez tisztítja és puhán is tartja a bőrt, így sokáig szép marad. Szilikon tartalmú tisztító szerek alkalmazása szigorúan tilos! A bőr egy lélegző anyag, melynek lélegző pórusait a szilikon eltömíti és ragacsos tapintást ad emellett a táskának. Amennyiben folt keletkezett rajta, azt nedves, de alkoholmentes tisztítókendővel is eltávolíthatjuk. A kézről átkerült zsíros foltokat meg is előzhetjük, ha a használat előtt impregnálóval fújjuk be a táskát. Bőrből készült, vagy bőrt tartalmazó anyagot soha ne áztass be és még véletlenül se tedd a bőrt mosógépbe! Óvni kell a kiszáradástól, ezért különleges ápolást igényelnek, erre a célra különféle waxokat (színtelen wax-al nem nyúlhatsz mellé), krémeket lehet kapni. Alkalmazhatod megelőzés céljából is, ettől a bőr árnyalata sötétebb lesz, tapintása zsírosabb, de alapvető tulajdonságait nem fogja megváltoztatni. Feltétlenül kerüld el az úgynevezett cipőápoló gyorsfényt, mert ennek használatával ártasz a táskádnak!

A táska a következő alapanyagokból készült: – Citromsárga és lila színű Eco-bőr (textilbőr) – Design pamutvászon bélés (zsebeknél) – Fekete cipzár – Fekete és mintás heveder – Lila színű bőr bojt neon zöld zsinóron, lila kerámia gyönggyel Szélessége: 27 cm Magassága: 28 cm A táska kívül belül Eco-bőrből készült. Belül egy cipzáras zseb, egy nagyobb és két kisebb nyitott zseb található. Három mágneses zárral zárható, belseje egyterű. A táska állítható heveder vállpántokkal rendelkezik. Fém kellékei ezüst színűek. A táska tisztítása: Ezeknek a táskák tisztítása a legegyszerűbb. Bőven elég egy puha mikroszálas kendő vagy szivacs, melyet langyos, minimálisan szappanos vízbe mártunk, kicsavarunk, és óvatosan nem dörzsölve, körkörös mozdulatokkal áttöröljük vele kedvenc háti- , váll- , divattáskánkat. Figyelem! Súrolószereket szigorúan tilos alkalmazni, károsítja az anyagot és megrövidíti a táska élettartamát.