Bemutatkozás

Üdvözöllek a LAMINDRA oldalán!

 

Ha nem tömegcikket keresel, szereted az egyedi, különleges dolgokat, akkor jó helyen jársz!

Tánczos Enikő vagyok a Lamindra megálmodója.

Mindig is vonzott a szép, a különleges.

Személyes Mottóm:
„A stílus egy módja annak, hogy elmond ki vagy, anélkül, hogy megszólalnál” – Rachel Zoe

Tehát légy stílusos! Akár az általam készített egyedi ékszerekkel, táskákkal és kiegészítőkkel! Minden egyes darab egy igazi kincs. Szenvedéllyel, szeretettel készítve leendő viselőjének.

A kézimunka becsülete újra felértékelődött ebben a rohanó világban. Szinte szomjazunk, hogy megálljunk egy pillanatra és elmélyüljünk gondolatainkban. Ilyen pillanatok során születnek meg a LAMINDRA termékei.

Az általam készített ékszerek, táskák, kiegészítők és ajándékok kis szériásak, valóban páratlanok – nem fog szembejönni Veled az utcán, mivel a kollekció minden egyes darabja kézzel készült, kivételes darab, mely hűen tükrözi viselőjének rendhagyó stílusát.

Számomra öröm minden nap szépet és maradandót alkotni. Igyekszem többféle színvilágban és stílusban dolgozni a sokféle alapanyagból, hogy mindenki megtalálja a kedvencét. 

(Ha esetleg még sem sikerült számodra a megfelelő terméket megtalálni, egyedi megrendeléseket is szívesen vállalok.)

Folyamatosan bővítem termékpalettámat, melyet a vásárlóközönség igényeit figyelembe véve alakítok ki, így már nem csak ékszereket, táskákat kínálok a kedves vásárlóknak, hanem környezettudatos termékeket is a fenntarthatóság jegyében.
Jó nézelődést!