Melírozott szürke színű gyapjúfilc válltáska


19990-, Ft

A táska a következő alapanyagokból készült:

– Melírozott szürke színű, kiváló minőségű, 90 % gyapjú, 10 % poliészter tartalmú, rusztikus hatású gyapjúfilc

– Fekete színű marhabőr

– Ezüst színű fém cipzár

– Fekete színű cipzár

– Szürke színű vastag pamutvászon

– Fekete színű marhabőrből készült táskafül

– Hímzett rózsa motívum

– Fekete színű bőr táskaalj

Szélessége: felül 44 cm, alul 30 cm

Magassága: 25 cm, a táska közepén 30 cm

Oldal szélessége: 9 cm

A táska rusztikus hatású gyapjúfilcből és marhabőrből készült. Belseje szürke színű vastag pamutvászonnal bélelt. Egyterű, egy cipzáras és kettő nyitott zseb található benne.

Cipzárral zárható. A táska fix 70 cm-es valódi bőr vállpánttal rendelkezik.

A táska tisztítása: A gyapjúfilcre kerülő „szöszöktől” úgy szabadulhatunk meg, ha egy puha kefével, finoman átfésűljük az anyagot. Ezzel szépen karbantartható a táska felülete. A gyapjúfilc anyag nagy mértékben folt – és víztaszító (lanolinos rétegnek köszönhetően). Ha mégis folt kerülne rá, enyhén szappanos vízzel, vagy gyapjúsamponnal, kézzel moshatjuk át a szennyeződött felületet. Vízbe meríteni tilos!

Általános információ: Kiváló minőségű, 90 % gyapjú, és 10 % poliészter tartalmú, 2 mm vastagságú gyapjúfilc. Festése az Oeko-Tex Standard 100 szabványnaknak megfelelő festékkel történik, a termék nem tartalmaz az egészségre ártalmas anyagokat. A Global Organic Textile Standard (GOTS) tanúsítványával rendelkező anyag.

Cikkszám: TA014 Súly: 0 g
Darabszám:
Információk
  • Szállítás: 3-5 munkanapon belül

  • Készlet: Raktáron

Megosztás
Egyedi kézműves Magyar ékszerek webáruháza


A táska a következő alapanyagokból készült: – Újrahasznosított, mintás kávés jutazsák (100% juta) – Mintás prémium pamutvászon (100% pamut) – Kék-ezüst cipzár – Citromsárga cipzár – Színes gyapjúfilcek – Színes akril gyöngyök – Indián mintás rojtos szalag – Drapp színű, pamut heveder Szélessége: 38 cm felül, 28 cm alul Magassága: 26 cm Oldal szélessége: 12 cm A táska 2 db 72 cm hosszúságú, fix pamut heveder vállpánttal rendelkezik. Belseje egyterű, egy cipzáras és kettő nyitott zseb található benne. A táska cipzárral záródik.

A táska a következő alapanyagokból készült: – Citromsárga és narancssárga Eco-bőr (textilbőr) – Színes pompomos díszítés – Ezüst színű mágneses zár Szélessége: 27 cm Magassága: 13,5 cm A táska kívül belül Eco-bőrből készült. A táska tisztítása: Ezeknek a táskák tisztítása a legegyszerűbb. Bőven elég egy puha mikroszálas kendő vagy szivacs, melyet langyos, minimálisan szappanos vízbe mártunk, kicsavarunk, és óvatosan nem dörzsölve, körkörös mozdulatokkal áttöröljük vele kedvenc háti- , váll- , divattáskánkat. Figyelem! Súrolószereket szigorúan tilos alkalmazni, károsítja az anyagot és megrövidíti a táska élettartamát.