Bőr virágos nyaklánc


6990-, Ft

A nyaklánc a következő alapanyagokból készült:

– Fekete sodrony nyaklánc csavaros kapoccsal

– Barna, fekete és fehér színű valódi bőrből készített virágok

– barna Miyuki gyöngyök

Lamindra tipp: A legtöbben viselünk ékszereket a mindennapokban vagy legalább egy-egy alkalommal, hiszen ez a kiegészítő, ami még a legegyszerűbb ruhát is fel tudja dobni. Tegyél egy próbát!

A kevesebb, de jól megválasztott ékszer jó módszer arra, hogy stílusosabb benyomást kelts. A csecsebecsékkel teszed fel a pontot az i-re, ha a megjelenésről van szó.

Cikkszám: NYA013 Súly: 0 g
Darabszám:
Információk
  • Szállítás: 3-5 munkanapon belül

  • Készlet: Raktáron

Megosztás
Egyedi kézműves Magyar ékszerek webáruháza


A nyaklánc a következő alapanyagokból készült: – Drapp és világoszöld színű valódi bőr – Arany színű paracord zsinór – Barna Swarovski gyöngy – Bronz színű kiegészítők Lamindra tipp: varázslatos a ruhánk, fantasztikus a sminkünk, mégis hiányzik valami?Hát persze, hiszen az ékszerek elengedhetetlen részei a klassz megjelenésnek, ráadásul a színek, formák, stílusok variálásával mindig a hozzánk és az alkalomhoz illő összeállítást viselhetjük!

Bőr nyaklánc Swarovski gyönggyelA nyaklánc a következő alapanyagokból készült: – drapp bőrszál – bronz színű kiegészítők – Swarovski igazgyöngy utánzat – gyöngyök – kézzel, egyedileg készített és festett ékszergyurma