Piros dupla soros karkötő


2500-, Ft

A karkötő a következő alapanyagokból készült:

– piros üveggyöngy 6 mm

– matt achát ásványgyöngy 8 mm

– fehér howlit ásványgyöngy 6 mm

– ezüst kristály rondell

– ezüst színű köztes

– a karkötő hossza: 19 cm

– a karkötő alapja erős fűzőgumiból készült

Az achát: a tisztaság köve. Tisztítják az aurát. Megnyugtatják az elmét. Egyensúlyt teremt bennünk. Kiegyensúlyozza a jin és jan energiát. Tisztítja a keringési rendszert. Elnyeli a negatív energiákat, oldja a stresszt, gyógyítja az érzelmi sérülések okozta szívfájdalmakat.

A howlit hatása: higgadtságot és türelmet kölcsönöz, méregteleníti a testet és a lelket. Segíti az ellazulást is. A howlit óriási segítség a súlyproblémákkal küzdő emberek számára, a fogyókúrázók köveként is ismerjük. Enyhíti a bélzavarokat, a gyomorémelygést és a hányingert. A howlit csökkenti a folyadékraktározást is. Erősíti a fogakat, a szívet és az ereket. Erősíti az akaratot és a kitartást. Segíti a blokádok minden fajtájának leépítését, testben és lélekben egyaránt.

Cikkszám: KA024 Súly: 0 g
Darabszám:
Információk
  • Szállítás: 3-5 munkanapon belül

  • Készlet: Raktáron

Megosztás
Egyedi kézműves Magyar ékszerek webáruháza


A karkötő a következő alapanyagokból készült: – Piros festett Howlit ásványgyöngy 10 mm – Fekete csiszolt cseh gyöngy – Ezüst színű kristály rondell – Ezüst színű köztes – Buddha medál – A karkötő hossza: 19 cm A howlit hatása: A howlit higgadtságot és türelmet kölcsönöz, méregteleníti a testet és a lelket. Segíti az ellazulást is. A howlit óriási segítség a súlyproblémákkal küzdő emberek számára, a fogyókúrázók köveként is ismerjük. Enyhíti a bélzavarokat, a gyomorémelygést és a hányingert. A howlit csökkenti a folyadékraktározást is. Erősíti a fogakat, a szívet és az ereket. Erősíti az akaratot és a kitartást. Segíti a blokádok minden fajtájának leépítését, testben és lélekben egyaránt.

A karkötő a következő alapanyagokból készült: – pink-sárga üveggyöngy 8 mm – fazettált üvegkristályos gyöngy 10 mm – ezüst színű csillagpororos gyöngy – ezüst színű köztes – nemesacél szív medál – ezüst színű kiegészítők – a karkötő hossza 19 cm