I Love Budapest – vízlepergetős táska


14990-, Ft

A táska a következő alapanyagokból készült:

– Vízálló, I love Budapest mintás anyag (100 % poliészter). Nagy kopásállóságú.

– Vízlepergetős, steppelt anyag, fekete kiskockás (100 % poliészter)

– Vízlepergetős, terracotta színű szövet (100 % poliészter)

– Ezüst színű fém cipzár

– Fekete színű marhabőr betét

– Fekete színű 5 cm széles heveder táskafül

Szélessége: 41 cm a legszélesebb pontján, és 18 cm széles alul, felül

Magassága: 28 cm

Cipzárral zárható. A táska elején is található egy cipzáros zseb. Belseje terracotta vízlepergetős szövettel bélelt. Egyterű, egy cipzáras és három nyitott zseb található benne (ebből 1 fekete, hálós zseb). A táska fix 60 cm-es vállpánttal rendelkezik.

A táska tisztítása: A szövet könnyen tisztítható és tartós. Kézzel is könnyedén tisztítható. Szennyeződés esetén elegendő, ha egy nedves ruhával áttörli.

Figyelem! Súrolószereket szigorúan tilos alkalmazni, károsítja az anyagot és megrövidíti a táska élettartamát.

Cikkszám: TA018 Súly: 0 g
Darabszám:
Információk
  • Szállítás: 3-5 munkanapon belül

  • Készlet: Raktáron

Megosztás
Egyedi kézműves Magyar ékszerek webáruháza


A táska a következő alapanyagokból készült: – Melírozott szürke színű, kiváló minőségű, 90 % gyapjú, 10 % poliészter tartalmú, rusztikus hatású gyapjúfilc – Fekete színű marhabőr – Ezüst színű fém cipzár – Fekete színű cipzár – Szürke színű vastag pamutvászon – Fekete színű marhabőrből készült táskafül – Hímzett rózsa motívum – Fekete színű bőr táskaalj Szélessége: felül 44 cm, alul 30 cm Magassága: 25 cm, a táska közepén 30 cm Oldal szélessége: 9 cm A táska rusztikus hatású gyapjúfilcből és marhabőrből készült. Belseje szürke színű vastag pamutvászonnal bélelt. Egyterű, egy cipzáras és kettő nyitott zseb található benne. Cipzárral zárható. A táska fix 70 cm-es valódi bőr vállpánttal rendelkezik. A táska tisztítása: A gyapjúfilcre kerülő „szöszöktől” úgy szabadulhatunk meg, ha egy puha kefével, finoman átfésűljük az anyagot. Ezzel szépen karbantartható a táska felülete. A gyapjúfilc anyag nagy mértékben folt – és víztaszító (lanolinos rétegnek köszönhetően). Ha mégis folt kerülne rá, enyhén szappanos vízzel, vagy gyapjúsamponnal, kézzel moshatjuk át a szennyeződött felületet. Vízbe meríteni tilos! Általános információ: Kiváló minőségű, 90 % gyapjú, és 10 % poliészter tartalmú, 2 mm vastagságú gyapjúfilc. Festése az Oeko-Tex Standard 100 szabványnaknak megfelelő festékkel történik, a termék nem tartalmaz az egészségre ártalmas anyagokat. A Global Organic Textile Standard (GOTS) tanúsítványával rendelkező anyag.

A táska a következő alapanyagokból készült: – Citromsárga és narancssárga Eco-bőr (textilbőr) – Színes pompomos díszítés – Ezüst színű mágneses zár Szélessége: 27 cm Magassága: 13,5 cm A táska kívül belül Eco-bőrből készült. A táska tisztítása: Ezeknek a táskák tisztítása a legegyszerűbb. Bőven elég egy puha mikroszálas kendő vagy szivacs, melyet langyos, minimálisan szappanos vízbe mártunk, kicsavarunk, és óvatosan nem dörzsölve, körkörös mozdulatokkal áttöröljük vele kedvenc háti- , váll- , divattáskánkat. Figyelem! Súrolószereket szigorúan tilos alkalmazni, károsítja az anyagot és megrövidíti a táska élettartamát.