Eco-bőr tavaszi virágos válltáska, kivehető táskarendezővel


15990-, Ft

A táska a következő alapanyagokból készült:

– Fehér alapon rózsaszín-zöld virág és levél mintás Eco-bőr (textilbőr 100% poliészter)

– Design pamutvászon bélés (rózsaszín alapon fehér pöttyös 100% pamut)

– Rózsaszín cipzár

– Kivehető 7 zsebes táskarendező (rózsaszín Eco bőr, és pamutvászon kombináció)

– Nikkel elfordítható táskazár

Szélessége: alul 25 cm, felül 47 cm

Oldal szélessége: 11 cm

Magassága: 24 cm

A táska kívül Eco-bőrből készült. Egyterű, belül pöttyös pamutvászonnal bélelt. Egy cipzáras zseb, és két nyitott zseb található benne, plusz egy kivehető 7 zsebes táskarendező, hogy mindennek meglegyen a helye a táskádban.

Elfordítható zárral zárható. A táska fix 70 cm-es vállpántokkal rendelkezik.

A táska tisztítása:

Ezeknek a táskák tisztítása a legegyszerűbb. Bőven elég egy puha mikroszálas kendő vagy szivacs, melyet langyos, minimálisan szappanos vízbe mártunk, kicsavarunk, és óvatosan nem dörzsölve, körkörös mozdulatokkal áttöröljük vele kedvenc háti- , váll- , divattáskánkat. Figyelem! Súrolószereket szigorúan tilos alkalmazni, károsítja az anyagot és megrövidíti a táska élettartamát.

Cikkszám: TA024 Súly: 0 g
Darabszám:
Információk
  • Szállítás: 3-5 munkanapon belül

  • Készlet: Raktáron

Megosztás
Egyedi kézműves Magyar ékszerek webáruháza


A táska a következő alapanyagokból készült: – Vízálló, I love Budapest mintás anyag (100 % poliészter). Nagy kopásállóságú. – Vízlepergetős, steppelt anyag, fekete kiskockás (100 % poliészter) – Vízlepergetős, terracotta színű szövet (100 % poliészter) – Ezüst színű fém cipzár – Fekete színű marhabőr betét – Fekete színű 5 cm széles heveder táskafül Szélessége: 41 cm a legszélesebb pontján, és 18 cm széles alul, felül Magassága: 28 cm Cipzárral zárható. A táska elején is található egy cipzáros zseb. Belseje terracotta vízlepergetős szövettel bélelt. Egyterű, egy cipzáras és három nyitott zseb található benne (ebből 1 fekete, hálós zseb). A táska fix 60 cm-es vállpánttal rendelkezik. A táska tisztítása: A szövet könnyen tisztítható és tartós. Kézzel is könnyedén tisztítható. Szennyeződés esetén elegendő, ha egy nedves ruhával áttörli. Figyelem! Súrolószereket szigorúan tilos alkalmazni, károsítja az anyagot és megrövidíti a táska élettartamát.

A táska a következő alapanyagokból készült: – Fekete színű marhabőr – Ezüst színű marhabőr – Fekete színű láncos táskapánt (levehető) – Ezüst színű mágneses zár – Ezüst színű kiegészítők – Fekete színű élfestés Szélessége: 11 cm Magassága: 19,5 cm A táska marhabőrből készült. Belseje egyterű. Kívül egy nyitott zseb található rajta (9x13,5 cm). Mágneses zárral zárható. A táska fix 120 cm hosszú láncos vállpánttal rendelkezik, ami levehető. Fém kellékei ezüst színűek. A táska tisztítása: A valódi bőrből készült táskák ápolására a legalkalmasabb az erre a célra kapható bőrápoló tej. Ez tisztítja és puhán is tartja a bőrt, így sokáig szép marad. Szilikon tartalmú tisztító szerek alkalmazása szigorúan tilos! A bőr egy lélegző anyag, melynek lélegző pórusait a szilikon eltömíti és ragacsos tapintást ad emellett a táskának. Amennyiben folt keletkezett rajta, azt nedves, de alkoholmentes tisztítókendővel is eltávolíthatjuk. A kézről átkerült zsíros foltokat meg is előzhetjük, ha a használat előtt impregnálóval fújjuk be a táskát. Bőrből készült, vagy bőrt tartalmazó anyagot soha ne áztass be és még véletlenül se tedd a bőrt mosógépbe! Óvni kell a kiszáradástól, ezért különleges ápolást igényelnek, erre a célra különféle waxokat (színtelen wax-al nem nyúlhatsz mellé), krémeket lehet kapni. Alkalmazhatod megelőzés céljából is, ettől a bőr árnyalata sötétebb lesz, tapintása zsírosabb, de alapvető tulajdonságait nem fogja megváltoztatni. Feltétlenül kerüld el az úgynevezett cipőápoló gyorsfényt, mert ennek használatával ártasz a táskádnak!