Nagyméretű 2 az 1-ben – vízlepergetős oldaltáska és hátizsák


14990-, Ft

A táska a következő alapanyagokból készült:

– Vízálló, aranysárga-fekete leveles szövet (100 % poliészter). Nagy kopásállóságú.

– Vízlepergetős, steppelt anyag, fekete kiskockás (100 % poliészter)

– Vízlepergetős, fekete színű szövet (100 % poliészter)

– Ezüst színű fém cipzár

– Fekete csillámos Eco-bőr

– Fekete színű 2 cm széles heveder táskafül

– Ezüst színű kiegészítők

Szélessége: 40 cm a felül, 27 cm alul

Magassága: 40 cm

Cipzárral zárható. Belseje fekete vízlepergetős szövettel bélelt. Egyterű, egy cipzáras és egy nyitott zseb található benne.

A táska állítható heveder vállpánttal rendelkezik. A karabínerek áthelyezésével hátizsákként is hordható.

A táska tisztítása: A szövet könnyen tisztítható és tartós. Kézzel is könnyedén tisztítható. Szennyeződés esetén elegendő, ha egy nedves ruhával áttörli.

Figyelem! Súrolószereket szigorúan tilos alkalmazni, károsítja az anyagot és megrövidíti a táska élettartamát.

Cikkszám: TA019 Súly: 0 g
Darabszám:
Információk
  • Szállítás: 3-5 munkanapon belül

  • Készlet: Raktáron

Megosztás
Egyedi kézműves Magyar ékszerek webáruháza


A táska a következő alapanyagokból készült: – Bézs színű marhabőr – Ezüst színű fém táskafül – Bézs színű állítható bőr táskapánt – Drapp színű mintás bélés – Natúr színű cipzár – Drapp szövött textil – Ezüst színű kiegészítők – Bézs színű élfestés Szélessége: 33 cm Magassága: 42 cm A táska marhabőrből készült. Belseje egyterű, és egy cipzáras és egy nyitott zseb található benne. Akár egy 15.6ˇ-os laptop is belefér. Mágneses zárral zárható. A táska állítható vállpánttal rendelkezik. Fém kellékei ezüst színűek. A táska tisztítása: A valódi bőrből készült táskák ápolására a legalkalmasabb az erre a célra kapható bőrápoló tej. Ez tisztítja és puhán is tartja a bőrt, így sokáig szép marad. Szilikon tartalmú tisztító szerek alkalmazása szigorúan tilos! A bőr egy lélegző anyag, melynek lélegző pórusait a szilikon eltömíti és ragacsos tapintást ad emellett a táskának. Amennyiben folt keletkezett rajta, azt nedves, de alkoholmentes tisztítókendővel is eltávolíthatjuk. A kézről átkerült zsíros foltokat meg is előzhetjük, ha a használat előtt impregnálóval fújjuk be a táskát. Bőrből készült, vagy bőrt tartalmazó anyagot soha ne áztass be és még véletlenül se tedd a bőrt mosógépbe! Óvni kell a kiszáradástól, ezért különleges ápolást igényelnek, erre a célra különféle waxokat (színtelen wax-al nem nyúlhatsz mellé), krémeket lehet kapni. Alkalmazhatod megelőzés céljából is, ettől a bőr árnyalata sötétebb lesz, tapintása zsírosabb, de alapvető tulajdonságait nem fogja megváltoztatni. Feltétlenül kerüld el az úgynevezett cipőápoló gyorsfényt, mert ennek használatával ártasz a táskádnak!

A táska a következő alapanyagokból készült: – Újrahasznosított, mintás kávés jutazsák (100% juta) – Mintás prémium pamutvászon (100% pamut) – Kék-ezüst cipzár – Citromsárga cipzár – Színes gyapjúfilcek – Színes akril gyöngyök – Indián mintás rojtos szalag – Drapp színű, pamut heveder Szélessége: 38 cm felül, 28 cm alul Magassága: 26 cm Oldal szélessége: 12 cm A táska 2 db 72 cm hosszúságú, fix pamut heveder vállpánttal rendelkezik. Belseje egyterű, egy cipzáras és kettő nyitott zseb található benne. A táska cipzárral záródik.