Nagyméretű bézs bőr kézi/válltáska


32500-, Ft

A táska a következő alapanyagokból készült:

– Bézs színű marhabőr

– Ezüst színű fém táskafül

– Bézs színű állítható bőr táskapánt

– Drapp színű mintás bélés

– Natúr színű cipzár

– Drapp szövött textil

– Ezüst színű kiegészítők

– Bézs színű élfestés

Szélessége: 33 cm

Magassága: 42 cm

A táska marhabőrből készült. Belseje egyterű, és egy cipzáras és egy nyitott zseb található benne. Akár egy 15.6ˇ-os laptop is belefér.

Mágneses zárral zárható. A táska állítható vállpánttal rendelkezik. Fém kellékei ezüst színűek.

A táska tisztítása:

A valódi bőrből készült táskák ápolására a legalkalmasabb az erre a célra kapható bőrápoló tej. Ez tisztítja és puhán is tartja a bőrt, így sokáig szép marad. Szilikon tartalmú tisztító szerek alkalmazása szigorúan tilos! A bőr egy lélegző anyag, melynek lélegző pórusait a szilikon eltömíti és ragacsos tapintást ad emellett a táskának. Amennyiben folt keletkezett rajta, azt nedves, de alkoholmentes tisztítókendővel is eltávolíthatjuk. A kézről átkerült zsíros foltokat meg is előzhetjük, ha a használat előtt impregnálóval fújjuk be a táskát. Bőrből készült, vagy bőrt tartalmazó anyagot soha ne áztass be és még véletlenül se tedd a bőrt mosógépbe!

Óvni kell a kiszáradástól, ezért különleges ápolást igényelnek, erre a célra különféle waxokat (színtelen wax-al nem nyúlhatsz mellé), krémeket lehet kapni. Alkalmazhatod megelőzés céljából is, ettől a bőr árnyalata sötétebb lesz, tapintása zsírosabb, de alapvető tulajdonságait nem fogja megváltoztatni.

Feltétlenül kerüld el az úgynevezett cipőápoló gyorsfényt, mert ennek használatával ártasz a táskádnak!

Cikkszám: TA011 Súly: 0 g
Darabszám:
Információk
  • Szállítás: 3-5 munkanapon belül

  • Készlet: Raktáron

Megosztás
Egyedi kézműves Magyar ékszerek webáruháza


A táska a következő alapanyagokból készült: – Őszi színű, kiváló minőségű, 90 % gyapjú, 10 % poliészter tartalmú, rusztikus hatású gyapjúfilc – Fekete színű marhabőr – Ezüst színű fém cipzár – Fekete színű cipzár – Fekete, barna, szürke mintás vastag pamutvászon – Fekete színű marhabőrből készült táskafül – Hímzett pávatoll motívum, strasszokkal díszítve – Fekete színű bőr táskaalj Szélessége: felül 44 cm, alul 30 cm Magassága: 25 cm, a táska közepén 30 cm Oldal szélessége: 9 cm A táska rusztikus hatású gyapjúfilcből és marhabőrből készült. Belseje mintás vastag pamutvászonnal bélelt. Egyterű, egy cipzáras és kettő nyitott zseb található benne. Cipzárral zárható. A táska fix 70 cm-es valódi bőr vállpánttal rendelkezik. A táska tisztítása: A gyapjúfilcre kerülő „szöszöktől” úgy szabadulhatunk meg, ha egy puha kefével, finoman átfésűljük az anyagot. Ezzel szépen karbantartható a táska felülete. A gyapjúfilc anyag nagy mértékben folt – és víztaszító (lanolinos rétegnek köszönhetően). Ha mégis folt kerülne rá, enyhén szappanos vízzel, vagy gyapjúsamponnal, kézzel moshatjuk át a szennyeződött felületet. Vízbe meríteni tilos! Általános információ: Kiváló minőségű, 90 % gyapjú, és 10 % poliészter tartalmú, 2 mm vastagságú gyapjúfilc. Festése az Oeko-Tex Standard 100 szabványnaknak megfelelő festékkel történik, a termék nem tartalmaz az egészségre ártalmas anyagokat. A Global Organic Textile Standard (GOTS) tanúsítványával rendelkező anyag.

A táska a következő alapanyagokból készült: – Újrahasznosított, mintás kávés jutazsák (100% juta) – Mintás prémium pamutvászon (100% pamut) – Kék-ezüst cipzár – Citromsárga cipzár – Színes gyapjúfilcek – Színes akril gyöngyök – Indián mintás rojtos szalag – Drapp színű, pamut heveder Szélessége: 38 cm felül, 28 cm alul Magassága: 26 cm Oldal szélessége: 12 cm A táska 2 db 72 cm hosszúságú, fix pamut heveder vállpánttal rendelkezik. Belseje egyterű, egy cipzáras és kettő nyitott zseb található benne. A táska cipzárral záródik.