Sivatag színű gyapjúfilc válltáska


19990-, Ft

A táska a következő alapanyagokból készült:

– Sivatag színű, kiváló minőségű, 90 % gyapjú, 10 % poliészter tartalmú, rusztikus hatású gyapjúfilc

– Barna színű marhabőr

– Ezüst színű fém cipzár

– Sötétkék színű cipzár

– Mandala mintás vastag pamutvászon, kék

– Barna színű marhabőrből készült táskafül

– Barna színű hímzett virág motívum, strasszokkal díszítve

– Barna színű bőr táskaalj

Szélessége: felül 44 cm, alul 30 cm

Magassága: 25 cm, a táska közepén 30 cm

Oldal szélessége: 9 cm

A táska rusztikus hatású gyapjúfilcből és marhabőrből készült. Belseje madala mintás vastag pamutvászonnal bélelt. Egyterű, egy cipzáras és kettő nyitott zseb található benne.

Cipzárral zárható. A táska fix 70 cm-es valódi bőr vállpánttal rendelkezik.

A táska tisztítása: A gyapjúfilcre kerülő „szöszöktől” úgy szabadulhatunk meg, ha egy puha kefével, finoman átfésűljük az anyagot. Ezzel szépen karbantartható a táska felülete. A gyapjúfilc anyag nagy mértékben folt – és víztaszító (lanolinos rétegnek köszönhetően). Ha mégis folt kerülne rá, enyhén szappanos vízzel, vagy gyapjúsamponnal, kézzel moshatjuk át a szennyeződött felületet. Vízbe meríteni tilos!

Általános információ: Kiváló minőségű, 90 % gyapjú, és 10 % poliészter tartalmú, 2 mm vastagságú gyapjúfilc. Festése az Oeko-Tex Standard 100 szabványnaknak megfelelő festékkel történik, a termék nem tartalmaz az egészségre ártalmas anyagokat. A Global Organic Textile Standard (GOTS) tanúsítványával rendelkező anyag.

Cikkszám: TA012 Súly: 0 g
Darabszám:
Információk
  • Szállítás: 3-5 munkanapon belül

  • Készlet: Raktáron

Megosztás
Egyedi kézműves Magyar ékszerek webáruháza


A táska a következő alapanyagokból készült: – Sötétkék színű, kiváló minőségű, 90 % gyapjú, 10 % poliészter tartalmú, rusztikus hatású gyapjúfilc – Naracssárga és barna színű marhabőr – Ezüst színű fém cipzár – Sötétkék színű cipzár – Mandala mintás vastag pamutvászon, kék – Sötétkék színű heveder – Narancssárga hímzett virág motívum – Kerámia gyöngy és fém medál dísz, bőr szálon – Barna színű bőr táskaalj Szélessége: felül 44 cm, alul 30 cm Magassága: 25 cm, a táska közepén 30 cm Oldal szélessége: 9 cm A táska rusztikus hatású gyapjúfilcből és marhabőrből készült. Belseje madala mintás vastag pamutvászonnal bélelt. Egyterű, egy cipzáras és kettő nyitott zseb található benne. Cipzárral zárható. A táska fix 70 cm-es vállpánttal rendelkezik. A táska tisztítása: A gyapjúfilcre kerülő „szöszöktől” úgy szabadulhatunk meg, ha egy puha kefével, finoman átfésűljük az anyagot. Ezzel szépen karbantartható a táska felülete. A gyapjúfilc anyag nagy mértékben folt – és víztaszító (lanolinos rétegnek köszönhetően). Ha mégis folt kerülne rá, enyhén szappanos vízzel, vagy gyapjúsamponnal, kézzel moshatjuk át a szennyeződött felületet. Vízbe meríteni tilos! Általános információ: Kiváló minőségű, 90 % gyapjú, és 10 % poliészter tartalmú, 2 mm vastagságú gyapjúfilc. Festése az Oeko-Tex Standard 100 szabványnaknak megfelelő festékkel történik, a termék nem tartalmaz az egészségre ártalmas anyagokat. A Global Organic Textile Standard (GOTS) tanúsítványával rendelkező anyag.

A táska a következő alapanyagokból készült: – Vízlepergetős, piros virágos mintás szövet (100 % poliészter). Nagy kopásállóságú. – Vízlepergetős, fekete színű szövet (100 % poliészter) – Zöld színű pamutvászon (100 % pamut) – Ezüst színű cipzár – Piros színű heveder – Ezüst színű kiegészítők – Karika táskafül gyöngyökkel – Bőr virág díszítés Szélessége: 41 cm a felül, 35 cm alul Magassága: 23 cm Oldal szélessége: 12 cm Belseje fekete vízlepergetős szövettel, és zöld pamutvászonnal bélelt. Osztott belső, középen egy nagy cipzáros elválasztó. A másik két rekeszben egy cipzáras zseb, és négy nyitott zseb található. A táska állítható, piros színű heveder vállpánttal rendelkezik. (Levehető) A táska tisztítása: A szövet könnyen tisztítható és tartós. Kézzel is könnyedén tisztítható. Szennyeződés esetén elegendő, ha egy nedves ruhával áttörli. Figyelem! Súrolószereket szigorúan tilos alkalmazni, károsítja az anyagot és megrövidíti a táska élettartamát.