Bordó és arany mintázatú valódi bőr nemesacél fülbevaló


4200-, Ft

A fülbevaló a következő alapanyagokból készült:

– Bordó és arany mintázatú valódi bőr

– Arany színű akril gyöngy

– Bordó őrült achát ásványgyöngy 8 mm

– Arany színű kristály rondell

– Nemesacél fülbevaló alap

– Nemesacél kiegészítők

Az achát: a tisztaság köve. Tisztítják az aurát. Megnyugtatják az elmét. Egyensúlyt teremt bennünk. Kiegyensúlyozza a jin és jan energiát. Tisztítja a keringési rendszert. Elnyeli a negatív energiákat, oldja a stresszt, gyógyítja az érzelmi sérülések okozta szívfájdalmakat.

A bordó szín: a bordó színt a barna és a piros szín keverésével kapjuk. Ez egy nagyon nehéz unió. A vörös szín erőteljes, a barna pedig tulajdonosa filozófiai jellemzőit adja. A hatalom és az elme összefonódása mindig nagyon erős és csodálatos. Pontosan ezt mondhatjuk a bordó színéről.
Ez az árnyék mindig a nőkhez kapcsolódik akik ismerik értéküket, valamint drága borokkal és rubinokkal.

Amikor egy nőnek kedvenc színe sötétvörös, azt jelenti, hogy nagyon érzéki emberről van szó.

Cikkszám: FU004 Súly: 0 g
Darabszám:
Információk
  • Szállítás: 3-5 munkanapon belül

  • Készlet: Raktáron

Megosztás
Egyedi kézműves Magyar ékszerek webáruháza


A fülbevaló a következő alapanyagokból készült: – Bordó színű Shamballa kristály gyöngy – Fehér színnű, matt Cseh gyöngy – Fazettált, csepp alakú kristály gyöngy – Arany színű, nemesacél fülbevaló alap – Arany színű kristály rondell – Arany színű gyöngykupak – Arany színű kiegészítők Légy egyedi és eredeti!

A fülbevaló a következő alapanyagokból készült: – Fekete, mályva és bordó színű valódi bőr – Hematit ásványgyöngy 8 mm – Nemasacél fülbevaló alap A hematit mint vérkő vált ismertté, mert minden vérrel kapcsolatos problémára hatással van.. Hatása: vérképződés, betegség utáni felépülés, sejt képződés, vérnyomás stabilizálása, agyi funkciók, vasfelvétel, oxigénellátás. Hematit hatása a gyökér-csakrára: A hematit erőt és szilárdságot ad viselőjének. Építi a testet, elsősorban legyengült szervezetnek van rá szüksége. Komolyabb betegségek után elősegíti a felépülést és a gyógyulást. Ezenkívül biztosítja a megfelelő vér- és sejtképződést, de vigyázni kell vele, mivel fokozza a gyulladást a szervezetben.